Verkoopbemiddeling

Adams World


Makelaar op het gebied van Modelautos en aanverwante artikelen.

Uw (miniatuur)collectie* door ons voor u te laten verkopen?


*ZOALS; MODELAUTOS, -MOTOREN, -VLIEGTUIGEN, -LANDBOUWVOERTUIGEN, -SCHEPEN, BOEKEN, MEMORABILIA, ETC. ETC.
 

Hoe het werkt:


U maakt een afspraak met één van onze medewerkers, aan u de keuze of wij bij u thuis naar uw collectie komen kijken of dat u met uw collectie bij ons langskomt.


Om uw collectie bij ons in de verkoop te geven, moet deze een minimale verkoopwaarde vertegenwoordigen van € 3000,- (Dit om de door ons voor de verkoop te maken kosten minimaal te kunnen dekken)


Wanneer wij tot een overeenkomst zijn gekomen, worden van alle items van uw collectie, afzonderlijk, door ons fotos gemaakt en wordt een uitvoerige omschrijving geformuleerd.


De items van uw collectie worden met foto, omschrijving met kenmerk, zodat u uw items eenvoudig op onze websites kunt vinden en de afgesproken verkoopprijs, op onze websites geplaatst en wij verzorgen daarnaast de nodige publiciteit via ons adressenbestand, nieuwsbrieven en divers (social) media.


Uw collectie wordt bij ons, in afgesloten vitrines, in onze 850m2 grote showroom geëtaleerd, met indien gewenst uw naamsvermelding bij uw collectie. Al uw items komen in één of meer persoonlijke vitrines te staan, uw items worden niet vermengd met items uit onze collectie of die van anderen.


U bepaalt in overleg met ons de prijs die u voor uw collectie wilt ontvangen.
 
Door onze jarenlange ervaring en onze kennis van de markt over de gehele wereld, kunnen wij u uiteraard helpen om een reële verkoopsprijs voor uw collectie te bepalen en te realiseren.
Zodra het artikel door ons is verkocht wordt u daarvan op de hoogte gesteld, zodat de financiële afhandeling met u kan plaatsvinden. Voor deze service berekenen wij een provisie van het te ontvangen verkoopbedrag.


Het is ook mogelijk om een voorschot te ontvangen op de nog niet verkochte artikelen, dit in overleg.
 
Mocht een artikel na 12 maanden nog niet zijn verkocht, dan bent u vrij om het weer op te halen en dan bent u aan ons geen kosten verschuldigd.


Voordelen voor u:

  
  • Wij verzorgen: het etaleren in afgesloten vitrines in onze winkel; de advertenties en de nodige publiciteit.
  • Wij plaatsen de artikelen op onze (internationale)websites, en zorgen ervoor dat uw artikel ook via ander verkoopkanalen in de publiciteit wordt gebracht.
  • Wij verzorgen de onderhandelingen met potentiele kopers en de financiële afhandeling.
  • Wij verzorgen de professionele verpakking en de verzending (wereld wijd) door betrouwbare partners als Post NL, UPS en DPD


Wij ontzorgen u van A t/m Z!


Bijkomende voordelen:
 
Een potentiële klant is eerder bereid om bij een bedrijf een hoger bedrag te betalen dan bij een particulier.


Geen gedoe voor u met mensen aan de deur, mensen die hun afspraken niet nakomen en/of valse biedingen doen.


Alles wordt contractueel (schriftelijk) vastgelegd, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. 


Een concept van de consignatieovereenkomst kunt u, vooraf, bij ons opvragen. 


Zodra uw collectie bij ons in de winkel staat is deze door Adams World verzekerd.


Uw collectie is bij ons in goede handen.


Voor meer info bel geheel vrijblijvend 0416 347834 of stuur een mail naar info@adamsworld.nlAdams World is een onderdeel van The Autosport Company bv
 
 

 

Demovitrine