Over ons

The Autosport Company / Adam’s World, the palce to be voor de auto- en motorsport liefhebber!

 

Heeft u interesse in alles wat te maken heeft met auto’s en motoren, autosport en motorsport, dan bent u in Waalwijk aan de Schutweg 25 aan het juiste adres!

 

Hier vindt u The Autosport Company waar u terecht kunt voor alles op het gebied van de autosport. Zowel voor de auto als voor de rijder heeft men daar een uitgebreid assortiment onderdelen, accessoires, kleding, helmen etc. en biedt men een breed pallet aan diensten aan, van uitwegen / uitlijnen, via de vermogens testbank naar tal van cursussen en workshops.

 

In het zelfde pand is sinds 1 april jl. ook Adam’s World gevestigd. Adam’s World is een waar paradijs voor de collectioneur! Schaalmodellen van vele merken en in vele schalen (1:87 tot 1:6) worden in een fraaie showroom van meer dan 800 m2 in vele vitrines gepresenteerd.

 

Hier mag men zich zeker een specialist in de grotere schalen noemen, naast de bekende 1:18 modellen vind je hier ook een breed scala aan 1:12 en 1:6 modellen.

 

De showroom van Adam’s World is sfeervol ingericht en aangekleed met een grote collectie schilderijen, litho’s, foto’s en metalen reclame borden, ook is er een uitgebreide boekenafdeling en beschikt men over een grote collectie memorabilia zoals; handtekeningkaarten, programmaboekjes, oude tijdschriften, folders etc. etc.

 

De showroom is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur waarbij de koffie en een versnapering natuurlijk voor u klaar staan, geheel in de traditie van de Brabantse gastvrijheid!

 

Om het geheel af te maken staan er ook een aantal echte auto’s (1:1) zoals een echte Subaru Impreza WRC en een Saker. Binnenkort gaat ook de competitie in de 1:1 rally / race simulators van start. Wanneer u interesse in deelname heeft houdt u dan svp de facebook pagina in de gaten!

 

Showroom 1

 

Showroom 2

 

Showroom 3